Hoooi! :P

Tervetuloa seuraamaan Legacy Feyn tarinaa. Meitä on tässä perjaatteessa kaksi kirjoittajaa Cady ja Sumi ^__^ joten älkää ihmetelkö jos hieman tarinan kerronta saattaa olla paikoin erilaista :D Jatkossa tulee varmaan sitten vähän parempaa tarinaa, kunhan pääsemme vauhtiin, sillä tämä on ensimmäinen nettiin laittama Legacymme ^^' Mutta tämä nyt nyt vasta ensimmäinen osa, joten nauttikaa toki :D <3 Pahoittelemme muuten kuvien epätarkkuutta, yritämme parantaa tätä ongelmaa sitten kun osaamme 8D

1819636.jpg

Candise Fey, tuo nuori sim nainen, oli juuri muuttanut pieneen, köyhähköön mutta kotisaan taloon. Talo on Candisen ensimmäinen oma kämppä ja tyttö on aikas tyytyväinen saavutukseensa, vaikka rahaa ei vielä riitä edes lattioihin, tämän hurjan suuren tontin oston jälkeen. Candise lähti kotoaan ovet paukkuen heti täytettyään kahdeksantoista, joten tyttösemme on vielä kovin nuori aikuinen elämään yksin ja huoltamaan taloudellisia menojaan jonka takia rahasaldo vilkkuukin jatkuvasti kaksinumeroisia lukuja.

1819638.jpg 

Lähes välittömästi oli siis hankittava rahaa. Candise nappasi lehden ja poimi ensimmäisen vapaan työpaikan itselleen, joka sattui olemaan lääketieteelliseltä alalta. Tuo ala sattuikin olemaan juuri tyttösen intohimon kohde (elämäntavoite) joten sen vähempiä mutinoita Candise hyppäsi ambulanssin kyytiin ja lähti luomaan uraansa.

1819640.jpg 

Eräänä iltana, juuri Candisen saavuttua töistä, eräs nuorukainen tepasteli ruusukimppu kädessä Candisen pihalle. Candisen kokkaillessa ruokaa itselleen rankan työpäivän jälkeen, vaivihkaa ilmestyi ruusukimppu oven eteen.

1819642.jpg

Jopa siinä olikin ihmettelemistä kun kaunis ruusukimppu säteili illan kajossa. Minulla taitaa olla salaisia ihailijoita, Candise ajatteli punastellen.

1819644.jpg

Candise huomasi nuoren miehen olevan juuri lähdössä ja juoksi tämän kiinni. Candise pyysi komean nuorukaisen taloonsa (jonne hän oli saanut uurastuksensa ansioista jo lattiat) ja yllätys yllätys miekkonen suostui tyttösemme kainoon pyyntöön.

1819657.jpg

Osoittautuikin niin että nuorukainen oli ihaillut Candiseä jo iät ja ajat. "Huomasin sinun olevan uusi asukas, joten en vain voinut olla tulematta käymään." Jaakoksi esittäytynen hurmuri kertoi.

1819658.jpg

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Candise ja Jaakko rakastuivat toisiinsa kuin salaman iskusta ja voi kuinka he olivat niin ihana nuoripari.

1819661.jpg

Ilta saapui. Candise nappasi päiväkirjansa. "Voi viime aikoina on tapahtunut niin paljon kaikkea", hän mutisi itsekseen ja alkoi kirjoittamaan. "Olen saanut niin paljon ylennyksiä, se on niin upeaa. Mutta ei siinä vielä kaikki. Tapasin tänään aivan ihanan miehen; Jaakon. En tiedä tunteeko hän samoin mutta sydämeni hakkaa aina tuhatta ja sataa kun näen hänet", Candise raapusti kirjaansa punaisin poskin ja tunsi kuinka ikävöi jo nyt Jaakkoa.

1819662.jpg

Tuumasta toimeen! Candi ajatteli ja soitti heti seuraavana iltana Jaakon treffeille Stadiin. Ykkösmesta osaittautuikin todelliseksi ykkösmestaksi, sillä kaksikolla oli niin hauskaa pyörähdellä tanssilattialla. Kunnes sitten...

1819664.jpg

ROUVA KURJENKAULA HYÖKKÄSI JAAKON KIMPPUUN! Candise seurasi kauhusta kankeana vierestä kuinka tuo kärttyinen mummeli hakkasi laukullaan Jaakko-rukkaa. Onneksi tuo käppänä häipyi yhtä nopeasti kun oli ilmestynytkin ja pari saattoi jatkaa iltaansa.

1819665.jpg

Kului viikko tai pari. Candi ja Jaakko olivat seurustelleet jo tovin ja tyttösemme oli jo korkea aika ruveta tosi toimiin. Hän rimpautti Jaakolle eräänä kauniina päivä ja soitti tämän illalliselle 50-henkiseen kuppilaan. Jaakko saapui paikalle hyvillä mielin. "Ajattelin sinua koko päivän", Jaakko hymyili ja muiskautti suukon kultansa huulille.

1819667.jpg

Candi oli nyt täysin varma tunteistaan Jaakko kohtaan. "Jaakko..", hän sanoi hiljaisesti parin juuri viimeisellessä ateriaansa. Hitaasti tyttö kaivoi tarkustaan pienen rasian ja ojensi sen tärisevin käsin Jaakolle. Jaakkopas ilahtui ikihyviksi ja todellakin suostui tyttösen ujoon kihlauspyyntöön.

1819668.jpg

Illan kunniaksi pari kohotti maljan. "Meille", molemmat lausahtivat yhtäaikaa katsoessaan toisiaan tulisesti rakastuneena silmiin. Voi kumpa häätkin olisivat jo pian, Candise hermoili ja oli vallan helpottunut ja onnellinen sillä hän oli saanut unelmien miehensä.

1819670.jpg

Häät vietettiinki aika nopeasti kihlauksen jälkeen vallan hiljaisissa merkeissä. Candise puhua pälpätti koko hääpäivää edeltävän illan puhelimessa rakkalle ystävälleen Ayumille. Jaakko puolestaan yritti kokoajan tavoittaa tulevaa morsiantansa, mutta puhelin piippasi koko illan varattua. Jaakko parka joutui koko yövuoronsa ajan kuumeisesti pohtimaan miksi tyttö ei vastannut, mutta seuraavana päivänä ei kumpikaan enään miettinyt juuri mitään. Vain sitä hetkeä, jolloin sormukset pujotettiin sormiin ja heidät julistettiin virallisesti aviopariksi.

1819672.jpg

Hää yönä tapahtuikin jotain yllättävää..

1819673.jpg

.. Nimittäin tuoreen parin kuherrelessa kahdestaan ilmestyikin murtovaras taloon! Ja mikä tappelu siitä syntyikään poliisin ja murtovarkaan kesken. Poliisi olikin varsinainen mämmikoura, hän nimittäin meni ja HÄVISI rosvolle, joka pakeni, eikä tuo nuljake poliisi antanut mitään korvauksia hääyön pilaamisesta. "Tuollaiset taliaivot pitäisi erottaa!" Candise parkui Jaakon raivotessa puhelimessa tuon poliisin päämiehelle illan pilaamisesta ja vielä varkaan pakoon päästämisestä.

1819675.jpg

Pari jatkoi yhteistä elämäänsä varsin rauhassa kunnes pahaa aavistamattaan Jaakon surffailessa tietokoneella hän huomasi seinän takana Candi-paran KUOLEVAN! Ei vaisinkaan. 8D "Älä nyt Jaakko yli reagoi minä olen vain syönyt jotain pilaantunutta", Candise rauhoitteli ambulanssin numeroa naputtelevaa miestään.

1819680.jpg

Candise oli syömässä iltapalaksi mustaamakkaraa, kunnes äkillisesti hän tunsi vatsan pohjassa väänettä. "Yök. Ruoka tulee ulos", Candise vaikeroi. "Mikä minulla on?" Tyttö parkui itku kurkussa ja säntäsi jälleen vessaan. Onneksi tällä kertaa Jaakko oli painunut pehkuihin ja oli tilanteesta täysin tietämätön.

1819681.jpg

Ja mikä iloinen yllätys se olikaan! Candisepas olikin raskaana. Vaikka asia tulikin täysin yllätyksenä nuorille, oli se aikamoinen ilon aihe molemmille. Jaakko pullisteli työpaikallaan olevansa pian isä ja naapuruston teinitytöt kävivät lähes päivittäin tervehtimässä tulevaa äitiä.

1819686.jpg

Iltaisin Jaakko haaveili upeasti sixpäkistä, josta voisi sitten rehvastella tulevalle pojalleen? Jaakko oli päättänyt hankkiutua eroon ylimääräisestä karroksesta vatsansa ympärillä ja sen takia heppu unohti jopa siivota sotkunsa laihdutuspirtelönsä teon jäljiltä.

1819689.jpg

"Miten vauva voi?" kuului joka päivä Candin luona vierailevan Irinan suusta. Tuo herttainen teini kävi joka ikinen päivä katsomassa kuinka Candin maha paisui ja paisui. Nuori äiti kertoikin paljon juttusia Irinalle siitä kuinka vauva potki iltaisin ja vaikka mitä!

1819691.jpg

Sitten eräänä aamuna, kun auringon kajo paistoi ikkunasta sisään Candise tunsi hirvittävää pistelyä vatsassaan. "Voi ei! SE SYNTYY!" Candise huudahti. "Jaakko äkkiä! Tule tänne!" Candi kiljui ja täysin paniikissa kompasteleva Jaakko rymisti huoneeseen. "Mitä nytkö?!" Tuleva isä huusi, melkein yhtä kauhistuneena kuin vaimonsa.

 

Kumpi se on? Mikä se on? Onko se lapsi? Puhveli? Hirvi? NORSU?! Se selviää seuraavassa osassa...